Biografie

Jarek Mathijssen
Al vanaf de middelbare school is Jarek actief bezig met het spelen en schrijven van muziek. Dit begon in de bands waarin hij speelde, zoals de dance/rock-formatie Wicky. Later raakte Jarek muzikaal betrokken bij Theater Reflex waar hij de muziek verzorgde en componeerde voor verschillende voorstellingen.

De voorliefde voor muziek en theater ontwikkelde zich verder en resulteerde in o.a. composities voor verschillende musicals (o.a. Villa des Roses), theatervoorstellingen (o.a. Zus-ik en het lijden van de jonge Werther) en muziektheater (o.a. Corné van Sprundel – Bladvulling / De Lijn der Verwachtingen). Daarnaast bleef Jarek actief in verschillende bands met eigen repertoire (o.a. Monocle Mint).

Op dit moment maakt Jarek deel uit van de Ierse folk-rockband Squander Squad en het trio ’t Elfde Genot.

SOIF Music
Deze "uit de hand gelopen hobby" zorgde uiteindelijk in 2009 voor de oprichting van SOIF Music. Op deze manier kan Jarek zich volledig storten op het componeren, arrangeren en uitvoeren van muziek.

SOIF Music heeft inmiddels een zeer divers en groot aantal composities, arrangementen en remixen op zijn naam staan voor verschillende nationale en internationale artiesten en DJ’s (o.a. Ralf Mackenbach, 3JS, Alexandra Stan, Akcent, Sonic Solutions, Britt Dekker, DJ Rebel, Sonic-E & Woolhouse etc.).